VvE onderhoudsbedrijf Groningen

Zoekt u een VvE onderhoudsbedrijf dat u in Groningen van dienst kan zijn? Dan is Kallenkoot Schoonmaakbedrijf zeker het overwegen waard. Wij zijn te vinden aan de Havenstraat 2B in Peize. Dit ligt in Drenthe, op ongeveer 10 kilometer van Groningen. Door de korte afstand kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u een VvE onderhoudsbedrijf in Groningen nodig heeft. Wij kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden verrichten, waaronder specialistisch reinigen, mutatiewerk, glasbewassing en vloeronderhoud.

Een ervaren VvE onderhoudsbedrijf dat in Groningen voor u klaarstaat

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Drenthe, zijn wij ook vaak actief in Groningen. U kunt dan ook uitstekend bij ons terecht wanneer u zoekt naar een ervaren VvE onderhoudsbedrijf dat in Groningen voor u klaar kan staan. Doordat wij een veelzijdige dienstverlening bieden kunnen wij er in de meeste gevallen goed voor zorgen dat onze service volledig aansluit bij de behoeften die er bestaan. Uiteraard kunnen wij dit vooraf uitvoerig met u bespreken. Daarnaast kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen wanneer u interesse heeft in de diensten van ons VvE onderhoudsbedrijf.

Neem contact met ons op

Bel naar 050 – 360 48 26 of stuur een mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl wanneer u gebruik wilt maken van de dienstverlening van ons VvE onderhoudsbedrijf in Groningen. Wij komen graag naar uw locatie om de gewenste werkzaamheden voor u uit te voeren. Wij adviseren en informeren u graag op vrijblijvende basis. U kunt deze contactgegevens uiteraard ook gebruiken wanneer u direct een vrijblijvende offerte van ons wilt ontvangen. Wij stellen deze graag op korte termijn voor u op.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vlag.