Mutatiewerk

Mutatiewerk

Particulieren en diverse bouw- en schilderbedrijven maken gebruik van de diensten van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf, opleveringen, ontruimingen, sloopwerkzaamheden, etc.

We zorgen ervoor dat het pand schoon wordt opgeleverd, zowel van binnen als van buiten. Daarnaast voeren we een bouwkundige controle uit en vervangen onderdelen waar nodig. In onze nauwkeurig gecoördineerde werkzaamheden houden we uiteraard rekening met uw tijdsplanning en opleverdatum. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is op de hoogte van belangrijke kwaliteitsnormen en we hanteren deze dan ook zorgvuldig.

Opleveringen
Net een verbouwing achter de rug of aan het verhuizen, Kallenkoot is een ervaren bedrijf die u alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen neemt.

Ontruimingen
We bieden een totaalpakket aan ontruimingswerkzaamheden, zoals tegels verwijderen, vloeren schuren, tapijtresten weghalen, behang verwijderen, vochtplekken behandelen, balkons en bergingen leeghalen, puinruimen, etc.

Sloopwerkzaamheden
Onze mannen zijn ook vaak te vinden op bouwplaatsen. Van oplevering tot slopen, Kallenkoot is zo divers dat niets teveel gevraagd is.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.