Specialistisch reinigen

Specialistisch reinigen

Specialistische reiniging is de schoonmaak waarbij specifieke kennis noodzakelijk is. Zo kunt u o.a. denken aan kozijnen. Het reinigen van verschilderde soorten kozijnen vraagt om een specialistische aanpak.

Reinigen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen staan erom bekend dat ze weinig onderhoud vergen, maar ze zijn zeker niet helemaal onderhoudsvrij. Invloeden van buitenaf kunnen op de lange termijn leiden tot verwering van kozijnen. Nadat ze door ons gereinigd zijn, zorgen wij voor een duurzame beschermlaag, zodat in de toekomst nieuw vuil zich minder snel zal hechten.

Reinigen aluminium kozijnen

Aluminium is een gevoelige stof, waardoor we goed rekening moeten houden met de te gebruiken reinigingsmiddelen en -materialen. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf beschikt over alle benodigde kennis, ervaring en materialen om uw aluminium kozijnen op zorgvuldige wijze te behandelen.

Reinigen houtwerk en houten kozijnen

Bij het reinigen van houtwerk zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de verflagen behouden blijft. U bent dan ook verzekerd van een duurzaam resultaat. Uw houtwerk oogt weer fris, terwijl de staat waarin het houtwerk verkeert blijft gewaarborgd.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.