Glasbewassing

Glasbewassing

Heldere, schone ramen leveren een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Eén van de specialismen van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is glasbewassing. Onze gediplomeerde en ervaren glazenwassers werken uitsluitend met professioneel materiaal. De reinigingsmethoden en producten worden nauwkeurig op elkaar afgestemd.

Glasbewassing door gediplomeerde glazenwassers

Kallenkoot speelt continu in op de veranderende eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieuregels. Voor vrijwel elk gebouw hebben wij een passende oplossing of het nou laagbouw of hoogbouw is. Zo kunnen we werken met een ouderwetse ladder, hoogwerker of tuckerpole.

Ladders

Hoogwerker
Met onze eigen hoogwerker kunnen onze medewerkers veilig en efficiënt werken tot een hoogte van 23 meter.

Tuckerpolesysteem
Het tuckerpolesysteem, is een uit Amerika afkomstig systeem waarbij gebruikgemaakt wordt van gedemineraliseerd water. Het wordt ook wel telescoopglasbewassing genoemd aangezien het, door de stok te verlengen, bij ons mogelijk is om tot 12 meter hoog ramen te wassen. Voor dit systeem wordt ook wel eens de term osmosesysteem gebruikt.

Daarnaast hebben onze medewerkers ervaring met de hangbruginstallatie en zijn wij gediplomeerd om te werken met de Safesit, waardoor wij kunnen ramenwassen in uitzonderlijke situaties.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.