U bevindt zicht hier:

Onze diensten

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf voert een compleet aanbod uit van schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Onze dienst richt zich op een efficiënte en zorgvuldige manier van schoonmaak voor het interieur en het exterieur van woningen en gebouwen. U kunt ons team alle uitdagingen op gebied van schoonmaak voorleggen.

Diverse schoonmaakdiensten bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf

Glasbewassing
Een van de specialismen van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is glasbewassing. Passende glasbewassing wordt uitgevoerd door ervaren glazenwassers en met professioneel materiaal.

Kantooronderhoud
Voor dagelijkse reiniging van uw bedrijfspand kunnen onze medewerkers op zorgvuldige wijze van dienst zijn. Hierbij wordt een efficiënte aanpak voor een schone werkplek gegarandeerd.

Gevel- en dakenreiniging
Voor onderhoud en bescherming van uw huis is het grondig reinigen van uw gevel en dak belangrijk. Voor langdurige bescherming kunt u de gevel- en dakenreiniging door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf laten uitvoeren.

Specialistisch reinigen
Onze medewerkers zijn gespecialiseerd opgeleid waardoor wij specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren zoals de reiniging van kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Mutatiewerk
Onze dienst is ook gericht op mutatiewerk voor particulieren, schilder- en bouwbedrijven. Op professionele wijze worden opleveringen, ontruimingen en sloopwerkzaamheden gerealiseerd.

Vloerenonderhoud
Kallenkoot Schoonmaakbedrijf kan op specialistische wijze linoleum vloeren, stenen vloeren en tapijt te reinigen. Ook kunnen we u voorzien van passend advies voor het onderhoud van uw vloer.

24 uur service
In geval van waterschade, stormschade of brandschade, staan wij voor u klaar met onze 24 uur service.

Bel mij terug!