Onze diensten

Onze diensten

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf voert een compleet aanbod uit van schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Onze dienst richt zich op een efficiƫnte en zorgvuldige manier van schoonmaak voor het interieur en het exterieur van woningen en gebouwen. U kunt ons team alle uitdagingen op gebied van schoonmaak voorleggen.

24 uur service

In geval van waterschade, stormschade of brandschade, staan wij voor u klaar met onze 24 uur service.

Diverse schoonmaakdiensten bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf

Een van de specialismen van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is glasbewassing. Passende glasbewassing wordt uitgevoerd door ervaren glazenwassers en met professioneel materiaal.

Voor dagelijkse reiniging van uw bedrijfspand kunnen onze medewerkers op zorgvuldige wijze van dienst zijn. Hierbij wordt een efficiƫnte aanpak voor een schone werkplek gegarandeerd.

Voor onderhoud en bescherming van uw huis is het grondig reinigen van uw gevel en dak belangrijk. Voor langdurige bescherming kunt u de gevel- en dakenreiniging door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf laten uitvoeren.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd opgeleid waardoor wij specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren zoals de reiniging van kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Onze dienst is ook gericht op mutatiewerk voor particulieren, schilder- en bouwbedrijven. Op professionele wijze worden opleveringen, ontruimingen en sloopwerkzaamheden gerealiseerd.

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf kan op specialistische wijze linoleum vloeren, stenen vloeren en tapijt te reinigen. Ook kunnen we u voorzien van passend advies voor het onderhoud van uw vloer.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.