Vloerenonderhoud

Vloerenonderhoud

Het professioneel laten reinigen en onderhouden van uw vloer kunt u gerust aan Kallenkoot Schoonmaakbedrijf overlaten. Wij beschikken over de benodigde ervaring en kennis om elk type vloer de juiste behandeling te geven en geven een passend advies voor het onderhoud van uw vloeren.

Onze specialisatie gaat uit naar drie soorten vloeren: linoleum vloeren, stenen vloeren en tapijtreiniging. Elk type vloer vergt een apart soort reiniging en onderhoud.

Onderhoud van linoleum

Het onderhoud van linoleum bestaat uit het strippen of het machinaal reinigen van de vloer. Ons speciaal opgeleide personeel en de moderne schoonmaakmachines en –materialen waarborgen een vakkundige uitvoering van deze werkzaamheden. Nadat wij uw vloer hebben gereinigd, voorzien we deze van een aantal waslagen, voor een optimale staat van onderhoud.

Stenen vloeren onderhouden

In veel gevallen wordt voor een stenen vloer gekozen vanwege de lange levensduur en de afstotende werking tegen vuil. Om een stenen vloer in topconditie te houden, is dagelijkse reiniging echter niet voldoende. Hiervoor is een specialistische aanpak nodig, die Kallenkoot Schoonmaakbedrijf graag voor u verzorgt.

Tapijtreiniging

De combinatie van jarenlange kennis en ervaring maakt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf specialist in het reinigen van tapijten. We verwijderen vlekken, inloopvuil en andere typen verontreiniging zonder hierbij de vezels van uw tapijt te beschadigen. De droogtijd is kort, zodat het tapijt na reiniging vrijwel direct beloopbaar is. Om uw tapijt te beschermen tegen nieuwe vervuiling, zorgen we bovendien voor een beschermlaag.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.