VvE onderhoudsbedrijf Assen

Bent u op zoek naar een ervaren VvE onderhoudsbedrijf dat u in Assen van dienst kan zijn? Dan kunt u terecht bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij houden een breed werkgebied aan en zijn door heel de provincie actief voor Verenigingen van Eigenaren. Wij vinden het belangrijk dat wij een service bieden die aansluit op de behoeften. Hier zorgen wij dan ook graag voor. Als VvE onderhoudsbedrijf kunnen wij in Assen de meest uiteenlopende werkzaamheden voor u verrichten. Onze onderneming kent dan ook een brede dienstverlening.

Heeft u een goed VvE onderhoudsbedrijf in Assen nodig?

Als u een ervaren en vakkundig VvE onderhoudsbedrijf in Assen nodig heeft, dan komen wij graag ter plaatse. Wij kunnen u de meest uiteenlopende diensten aanbieden. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in glasbewassing, vloeronderhoud, gevelonderhoud, kantooronderhoud, mutatiewerk en specialistisch reinigen. Wanneer u gebruik wilt maken van de dienstverlening van ons VvE onderhoudsbedrijf op uw locatie in Assen, dan kunnen wij vrijblijvend de mogelijkheden met u bespreken. Uiteraard zetten wij ons in om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te passen op uw behoeften.

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.