Vloeronderhoud Haren

Vloeronderhoud Haren

Professioneel vloeronderhoud bij Haren

Heeft u het gevoel dat uw vloer z’n oorspronkelijke kleuren verliest? Zijn er kleine krasjes zichtbaar in de toplaag van de vloer? Laat in dergelijke situaties professioneel vloeronderhoud in Haren uitvoeren door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Onze professionals beschikken over de hulpmiddelen om uw vloer weer als nieuw te doen laten lijken. Met de reguliere schoonmaakmiddelen is het over het algemeen niet mogelijk om uw vloer goed schoon te krijgen. Er zullen altijd kleine zanddeeltjes en ander soorten vuil achterblijven, die de toplaag van de vloer aantasten. Het verklaart waarom de vloer z’n glans of diepe kleuren verliest.

Vloeronderhoud bij Haren voor verschillende soorten vloeren

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf biedt u hulp bij vloeronderhoud in Haren voor verschillende soorten vloeren. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van een linoleum vloer, het onderhouden van een stenen vloer of het grondig reinigen van een tapijt. Voor ieder van deze vloeren maken we gebruik van een professionele set hulpmiddelen. Dit verschilt van vloer tot vloer. U kunt de vloer eenmalig door ons laten reinigen, maar ook kiezen voor een periodieke reiniging. Zeker bij een intensieve belasting van de vloer, zoals binnen een schoolgebouw of groot bedrijfs- en winkelpand, is periodiek vloeronderhoud in Haren aan te raden. Het houdt uw vloer mooi en vrij van schade!

Advies over vloeronderhoud in Haren

Wilt u weten op welke manier u uw vloer het beste kunt onderhouden? Of wilt u direct een afspraak maken voor professioneel vloeronderhoud in Haren? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de wijze waarop Kallenkoot Schoonmaakbedrijf uw vloer reinigt en van een nieuwe beschermende laag voorziet. Welk type vloer wilt u door ons laten schoonmaken? 

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vlag.