Vloeronderhoud Groningen

Voor kwaliteit uitvoering van vloeronderhoud Groningen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. De werknemers van Kallenkoot zijn SVS-gediplomeerd en kunnen u van dienst zijn bij professionele reiniging van uw vloer en vloeronderhoud. Voor ieder type vloer beschikken we over het juiste materiaal en de juiste producten voor optimaal behoud van uw vloer. Meer weten? Neem contact met ons op.

Specialistisch vloeronderhoud Groningen bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf

Ieder type vloer vraagt om een andere aanpak voor vloerreiniging en vloeronderhoud. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf in Groningen beschikt over de specialistische kennis en ervaring met betrekking tot de volgende soorten vloeren:

  • Linoleum vloeren: Een linoleum vloer wordt onderhouden door middel van strippen of het reinigen met moderne schoonmaakmachines. Na vakkundige reiniging wordt de vloer voorzien van diverse beschermende waslagen voor optimaal behoud van de linoleum vloer.
  • Stenen vloeren: Voor een stenen vloer is naast de dagelijkse reiniging ook een specialistische aanpak nodig om de vloer in topconditie te houden. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf kan u voorzien van het passende vloeronderhoud bij een stenen vloer.
  • Tapijtreiniging: Bij de service voor tapijtreiniging kunnen we vlekken, inloopvuil en andere verontreiniging van uw tapijt verwijderen zonder daarbij uw tapijt te beschadigen. De droogtijd bij reiniging is kort en na het reinigingen zorgen we voor het aanbrengen van een extra beschermlaag.

Vloeronderhoud Groningen door gediplomeerde en ervaren schoonmakers

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is naast de specialisatie in vloeronderhoud Groningen ook gespecialiseerd in andere schoonmaakwerkzaamheden zoals mutatiewerk, glasbewassing, gevel- en dakenreiniging en kantooronderhoud. Vloeronderhoud Groningen wordt met alle zorgvuldigheid uitgevoerd door vakkundige schoonmakers en met behulp van hoogwaardige producten. Voor uitstekend vloeronderhoud Groningen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.