Vloeronderhoud Friesland

Specialist op het gebied van vloeronderhoud in Friesland

Door de jaren heen kan een vloer een versleten uitstraling krijgen. U herkent dit aan een doffe waas, die zich over de toplaag van de vloer vormt. Deze waas is doorgaans het gevolg van een intensieve belasting van de vloer. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is uw specialist op het gebied van vloeronderhoud in Friesland. Wij zorgen er niet alleen voor dat de vloer weer als nieuw lijkt. Ook geven we deze een nieuwe beschermende toplaag, om een versnelde slijtage aan de vloer tegen te gaan. Zo kunt u hier nog vele jaren van genieten!

Aanpak bij vloeronderhoud in Friesland

Om het effect van vloeronderhoud in Friesland te optimaliseren, maken we enkel gebruik van professionele schoonmaakhulpmiddelen. Deze hulpmiddelen kunnen we inzetten voor het reinigen van een linoleum vloer, een stenen vloer of de reiniging van uw tapijt. Ieder van deze vloeren vergt een andere aanpak. Standaard beginnen met het machinaal reinigen van de toplaag van uw vloer. Hiermee verwijderen we de doffe waas, waardoor uw vloer straks weer als nieuw lijkt! Vervolgens wordt er een nieuwe beschermende laag aangebracht. Dit gaat slijtage aan de toplaag van de vloer tegen.

Vloeronderhoud in Friesland uit laten voeren

Wilt u meer weten over onze aanpak bij vloeronderhoud in Friesland? Bent u benieuwd of we ook uw vloer weer als nieuw kunnen laten lijken? Neem vrijblijvend contact met ons op! We adviseren u graag over de mogelijkheden die Kallenkoot Schoonmaakbedrijf u kan bieden. Samen zorgen we dat uw vloer er weer als nieuw uitziet na een grondige reiniging hiervan! Wat voor vloer mogen we binnen uw pand schoonmaken?

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.