Vloerenonderhoud Zuidhorn

Specialist op het gebied van vloerenonderhoud in Zuidhorn

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is uw specialist op het gebied van vloerenonderhoud in Zuidhorn en de omgeving hiervan. Het onderhoud aan vloeren is belangrijk om schade en een versnelde slijtage aan de vloer te kunnen voorkomen. Zelfs wanneer u de vloer regelmatig zuigt en dweilt, hechten zich vuildeeltjes aan het oppervlak hiervan. Deze vuildeeltjes, denk bijvoorbeeld aan zandkorrels, kunnen voor krassen en andere vormen van slijtage zorgen. De vloer verliest hierdoor z’n fraaie uitstraling! Met passend vloerenonderhoud in Zuidhorn blijft de vloer mooi en gaat deze langer mee. Wat voor type vloer wilt u laten onderhouden?

Vloerenonderhoud in Zuidhorn voor diverse vloeren

Het uitvoeren van vloerenonderhoud in Zuidhorn kan bij verschillende soorten vloeren. Schakel onze hulp bijvoorbeeld in voor het onderhoud aan een stenen vloer. Ook voor het onderhoud aan linoleum vloeren en bijvoorbeeld een vloer met vloerbedekking kunt u op onze hulp rekenen. We beschikken over verschillende professionele apparaten, waarmee het onderhoud aan dergelijke vloeren relatief eenvoudig wordt. Niet alleen verwijderen we het vuil van de vloeren. Ook zorgen we dat er een nieuwe coating op aangebracht wordt om een snelle slijtage en schade aan de vloer te kunnen voorkomen. Zo heeft u hier weer een lange tijd plezier van.

Afspraak maken voor vloerenonderhoud in Zuidhorn

Wilt u zelf vloerenonderhoud in Zuidhorn uit laten vloeren? Neem in dat geval eens contact met ons op. We plannen graag een afspraak voor u in. Samen zorgen we dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Ook voor andere vormen van onderhoud aan uw pand kunt u bij ons terecht. Een professionele schoonmaak laat uw pand fris ogen! Iets wat de uitstraling van uw bedrijf ten goede komt.

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.