Vloerenonderhoud Roden

Specialist op het gebied van vloerenonderhoud in Roden

Zorg dat uw vloeren hun frisse en strakke uitstraling behouden, door deze regelmatig te laten onderhouden. Het zuigen en dweilen van de vloer is vaak niet voldoende om deze een lange tijd mooi te houden. Wanneer er zandkorrels op de vloer achterblijven loopt u het risico dat deze voor kleine krasjes op de ondergrond zorgen. Daarbij kunnen de zandkorrels in een tapijt trekken, waarmee het tapijt sneller slijt en daarbij z’n kleur verliest. Zonde, want een oplossing is professioneel vloerenonderhoud. Voor professioneel vloerenonderhoud in Roden kunt u rekenen op de hulp van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf.

Vloerenonderhoud in Roden voor diverse vloeren

Onze professionals helpen u bij vloerenonderhoud in Roden aan diverse soorten vloeren. Het maakt voor ons geen verschil of u een tapijt heeft, een linoleum vloer of bijvoorbeeld een stenen vloer. Daarbij komen we zowel bij particulieren thuis, als ook in grote bedrijfspanden. Het is ons doel om de vloer weer als nieuw te laten lijken! Door het vloerenonderhoud in Roden op periodieke basis uit te laten voeren, verkleint u de kans op een ernstige slijtage aan uw vloer aanzienlijk. Bij het vloerenonderhoud maken we gebruik van professionele hulpmiddelen. Hiermee verwijderen we de toplaag, om vervolgens een nieuwe coating aan te brengen. De doffe waas over uw vloer verdwijnt op deze wijze als sneeuw voor de zon.

Direct vloerenonderhoud in Roden uit laten voeren

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij vloerenonderhoud in Roden? Bent u benieuwd op welke wijze wij uw vloer zouden herstellen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We geven u graag antwoord op uw vragen en kunnen daarbij direct een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wat voor type vloer wilt u laten onderhouden?

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.