Vloerenonderhoud Assen

Professional in vloerenonderhoud bij Assen

Professioneel vloerenonderhoud in Assen houdt de vloer van uw bedrijfspand in een goede conditie. Met reguliere schoonmaakmiddelen, zoals een stofzuiger en dweil, is het vaak niet mogelijk om het vuil van de vloer op te nemen. Een deel van het vuil trekt in de toplaag van de vloer, waardoor deze langzaamaan zal slijten. Niet alleen verliest de vloer hiermee z’n oorspronkelijke kleur. Ook kan de laag onder de beschermende toplaag beschadigd raken. Iets wat ertoe leidt dat de vloer mogelijk al snel vervangen moet worden. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf helpt u dit graag te voorkomen.

Hulpmiddelen bij vloerenonderhoud in Assen

Onze professionele schoonmakers beschikken over krachtige hulpmiddelen die vloerenonderhoud in Assen relatief eenvoudig maken. Met deze hulpmiddelen wordt de bovenste laag van de vloer verwijderd, om de vloer vervolgens te ontdoen van iedere vorm van vuil. Denk aan kleine stofdeeltjes, kleine zanddeeltjes, enzovoorts. Op het moment dat de vloer volledig gereinigd is, brengen we een nieuwe toplaag aan. Deze nieuwe toplaag voorkomt een snelle slijtage aan de vloer en laat deze weer als nieuw lijken. Zo kunt u een lange tijd vooruit! Het is verstandig om het vloerenonderhoud in Assen periodiek uit te laten voeren door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf.

Advies over vloerenonderhoud in Assen

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij vloerenonderhoud in Assen uitvoeren? Bent u benieuwd op welke wijze u zelf bij kunt dragen aan het langer mooi houden van de vloer? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Ook kunnen we direct een afspraak voor u inplannen om uw vloer grondig schoon te maken.

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.