Specialistisch reinigen Assen

Specialist in specialistisch reinigen rond Assen

Een groot aantal schoonmaakwerkzaamheden binnen of rondom uw pand zult u zelf uit kunnen voeren. Er zijn echter ook schoonmaakklussen te bedenken, waarbij specialistische kennis vereist is. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de kozijnen rond uw woning of bedrijfspand. Met name bij kozijnen met een verflaag is het belangrijk, om de hulp van een expert in specialistisch reinigen in Assen in te schakelen. Zo bent u ervan verzekerd, dat de verflaag niet wordt aangetast door de gebruikte schoonmaakmiddelen. Iets wat altijd op de loer ligt, als u zelf aan de slag gaat! Daar komt bij, dat in het geval van kozijnen vaak op grote hoogte gewerkt moet worden. Niet iedereen vindt dit even prettig.

Specialistisch reinigen in Assen in verschillende situaties

Het reinigen van houten kozijnen is slechts een voorbeeld, waarbij hulp van een expert in specialistisch reinigen in Assen wenselijk kan zijn. Ook voor bijvoorbeeld het reinigen van aluminium kozijnen, kan enige hulp wenselijk zijn. Aluminium is erg kwetsbaar, waardoor de kans op een versnelde slijtage toeneemt bij een verkeerde manier van reinigen. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf beschikt over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om deze schoonmaakklussen op professionele wijze voor u aan te pakken. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Advies over specialistisch reinigen in Assen

Twijfelt u nog over de noodzaak van specialistisch reinigen in Assen voor uw kozijnen of houtwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we met u kunnen meedenken. Samen bekijken we op welke manier uw elementen het beste kunnen worden schoongemaakt, om de kans op een onnodig grote slijtage tot een minimum te beperken. We vertellen u graag meer over onze ervaring en mogelijkheden!

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vlag.