Schoonmaakbedrijf Zuidhorn

Wilt u de schoonmaakklusjes in en om uw huis of pand in Zuidhorn laten klaren door een professioneel schoonmaakbedrijf? Laat u eens informeren door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij zitten jaren in het vak en werken met gediplomeerde schoonmakers. Wij garanderen u een duurzaam schoonmaakresultaat!

Schakel Kallenkoot Schoonmaakbedrijf in voor al uw klussen in Zuidhorn

Waar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf begon in 1997 als een kleinschalig bedrijf met enkele medewerkers in Peize (vlakbij Zuidhorn), is het bedrijf anno 2014 een veelzijdig schoonmaakbedrijf te noemen. Inmiddels bieden we verschillende diensten aan die elkaar aanvullen. Als u meerdere schoonmaak- of onderhoudsklussen heeft liggen, hoeft u dus maar één bedrijf in te schakelen. Dit scheelt tijd, moeite en natuurlijk geld. We kunnen namelijk in één keer doorwerken en pakken alles direct aan.

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Zuidhorn kan u helpen bij:     

Om complete service te bieden, zullen we tijdens of na de klus u adviseren over schoonmaken en onderhoud, zodat u uw huis of pand als wij zijn vertrokken zelf in goede conditie kunt houden.

Voor kwaliteit gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Zuidhorn

Als professioneel schoonmaakbedrijf hechten we veel waarde aan kwaliteit. We willen onze klanten altijd volledig tevreden stellen. Om kwaliteit te garanderen, werken wij alleen met SVS-gediplomeerde schoonmakers. Wij stellen de beste producten en apparatuur (denk bijvoorbeeld aan krachtige schoonmaakmiddelen en speciale hoogwerkers) tot hun beschikking, zodat zij efficiënt, nauwkeurig en veilig te werk kunnen gaan. Alles voor het perfecte resultaat!

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.