Schoonmaakbedrijf Roden

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf voert verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in Roden en omstreken. U kunt ons inschakelen voor de schoonmaak van het interieur en het exterieur van woningen en gebouwen. Onze ervaren en vakkundige specialisten voeren werkzaamheden op efficiënte en zorgvuldige manier uit, om u de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Kwaliteit en veelzijdigheid bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf in Roden

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf zit sinds 1997 in het schoonmaakvak. Waar we toen nog beperkte diensten konden aanbieden, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een breed pakket aan diensten. Zo kunt u onze specialisten inschakelen voor:


Zoals u leest bieden we een compleet pakket aan schoonmaakdiensten aan. Zo hoeft u voor verschillende klussen maar één bedrijf in te schakelen en wordt alles in één keer geregeld. Onze schoonmaakspecialisten zijn SVS-gediplomeerd dus waar u hen ook voor inzet, u kunt rekenen op kwaliteit. We stellen de beste producten en materialen tot hun beschikking, zodat ze hun werk goed en veilig kunnen uitvoeren.

Schoonmaak gericht op veiligheid en milieu

Veiligheid en milieu spelen een belangrijke rol bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf.
Onze medewerkers zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en we bieden een efficiënte en veilige manier van schoonmaken in iedere situatie. Doordat ons team uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige producten, is een duurzaam schoonmaakresultaat gegarandeerd.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.