Schoonmaakbedrijf portiekflats Groningen

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor portiekflats in Groningen? Verreweg de meeste portiekflats zijn niet voorzien van een lift. Hierdoor is het een zeer intensieve en fysiek zware klus om de portiek schoon te houden. Niet alleen moeten de trappen steeds worden beklommen, maar men heeft ook te maken met zeer hoge plafonds, bijvoorbeeld. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf reinigt portiekflats in Groningen op effectieve wijze. Wij hebben een jarenlange ervaring in de branche en kunnen u uitstekend van dienst zijn als u een schoonmaakbedrijf voor portiekflats in Groningen nodig heeft.

Een ervaren schoonmaakbedrijf voor portiekflats in Groningen

Als u een schoonmaakbedrijf voor portiekflats in Groningen nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. Wij zijn te vinden aan de Havenstraat 2B in Peize, maar werken ook in Groningen. Door onze ruime ervaring als schoonmaakbedrijf voor portiekflats in Groningen kunnen wij snel, effectief en vakkundig werken. Dit betekent dat het reinigen vlot gaat en ook grondig gebeurt. Vanzelfsprekend kan het schoonmaken van de portiekflats in Groningen op periodieke basis worden uitgevoerd.

Een offerte ontvangen?

Maakt u gerust eens kennis met ons als u nog zoekt naar een schoonmaakbedrijf voor portiekflats in Groningen. U kunt bellen naar 050 – 360 48 26 of mailen naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl voor meer informatie of advies. Wij stellen natuurlijk ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. Deze kunt u direct aanvragen. De offerte wordt opgesteld op basis van uw wensen en eisen. U kunt dan ook aangeven hoe vaak u de portiekflats gereinigd wilt hebben. Wij proberen altijd goed tegemoet te komen aan uw specifieke wensen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.