Schoonmaakbedrijf Leek

Voor een professioneel schoonmaakbedrijf in of nabij Leek gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij bieden al jaren verschillende schoonmaakwerkzaamheden aan voor particulieren en bedrijven in of nabij Leek. Heeft u ook een schoonmaakklus liggen? Dan zijn we ook u graag van dienst!

Hét schoonmaakbedrijf nabij Leek

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek begon in 1997 als een kleinschalig bedrijf met enkele medewerkers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat een breed pakket aan diensten biedt. Zo kunt u ons inschakelen voor:     

Omdat wij een compleet pakket aanbieden, hoeft u maar één bedrijf in te schakelen. Dat scheelt tijd en geld. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf werkt sowieso met scherpe tarieven om een schoon en verzorgd huis of pand voor iedereen mogelijk te maken. Als de klus is geklaard adviseren we u over onderhoud en handige producten, zodat u uw huis of pand in Leek zelf schoon en in goede conditie kunt houden.

Schakel de specialisten van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek vandaag nog in!

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Onze schoonmaakspecialisten zijn dan ook SVS-gediplomeerd. We stellen de beste producten en materialen tot hun beschikking zodat zij hun werk efficiënt, veilig en nauwkeurig kunnen uitvoeren. Zo beschikken we over verschillende hoogwerkers en een Safe Sit. Al met al garanderen wij u een duurzaam schoonmaakresultaat!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u uiteraard contact opnemen met onze medewerkers. Zij informeren u graag en kunnen indien gewenst een vrijblijvende offerte opmaken.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.