Schoonmaakbedrijf in Haren

Professionele hulp van een schoonmaakbedrijf in Haren

Voor het reinigen van de buitenzijde van uw ruiten, het schoonmaken van de gevel of bijvoorbeeld het onderhouden van de vloer kan de hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf in Haren wenselijk zijn. Een professioneel schoonmaakbedrijf voert de klussen niet alleen voor u uit, maar denkt ook graag met u mee over de beste aanpak. Hoe houdt u uw tapijt bijvoorbeeld mooi? Op welke manier kunt u linoleum het beste reinigen om vlekken te verwijderen? Enzovoorts. Hoe kan Kallenkoot Schoonmaakbedrijf u het beste van dienst zijn?

Aanpak van ons schoonmaakbedrijf in Haren

Als professioneel schoonmaakbedrijf rond Haren werken we met krachtige schoonmaakmiddelen, die zelfs de meest hardnekkige vlekken als sneeuw voor de zon doen laten verdwijnen. Daarbij hebben we diverse andere hulpmiddelen tot onze beschikking, die ons schoonmaakklussen op een veilige en verantwoorde wijze doen laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een hoogwerker bij het reinigen van de buitenzijde van uw ruiten. Samen met u stellen we een plan op voor de schoonmaak van uw pand. Dit kan eenmalig maar ook op periodieke basis! Wat zijn uw wensen?

Direct ons schoonmaakbedrijf bij Haren inschakelen

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u benieuwd bent op welke manier ons schoonmaakbedrijf bij Haren u van hulp kan voorzien. We inventariseren graag uw wensen, om op basis daarvan te beoordelen welke aanpak het meest geschikt is. Bovenal doen onze schoonmakers er alles aan om uw pand z’n frisse en schone uitstraling terug te geven, wanneer de eerste vlekken zichtbaar worden! Of het nu gaat om vetvlekken op de ruiten, of bijvoorbeeld een grijze waas over de vloer in uw pand.

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.