Schoonmaakbedrijf Haren

Hulp van een ervaren schoonmaakbedrijf bij Haren

Als ondernemer heeft u vaak geen tijd om uw bedrijfspand schoon te maken aan het eind van de werkdag. Daarbij wilt u het pand eens in de zoveel weken of maanden grondig laten reinigen. Dit gaat verder dan het afnemen van de bureaus en toiletten. Denk aan het reinigen van de ruiten, het reinigen van de gevel en het dak, enzovoorts. Ook het grondig schoonmaken van een vloer kan interessant zijn. Een intensieve belasting van de vloer maakt dat hier een doffe waas over ontstaat. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf helpt u graag verder! Als schoonmaakbedrijf bij Haren bieden we u oplossingen op maat aan.

Ons schoonmaakbedrijf bij Haren biedt diverse diensten

Ons schoonmaakbedrijf bij Haren kan u bij verschillende schoonmaakklussen helpen. Eerder beschreven we hier een aantal voorbeelden van. Zo beschikken we over de kennis en hulpmiddelen om uw glazen te kunnen wassen, uw gevel en dak te kunnen reinigen en de vloer schoon te kunnen maken. Hierbij maken we gebruik van professionele apparaten, die veel krachtiger zijn dan bijvoorbeeld een reguliere stofzuiger. Ook voor mutatiewerk en bijvoorbeeld specialistische reinigingsklussen kunt u op de hulp van ons schoonmaakbedrijf bij Haren rekenen.

Aan de slag met ons schoonmaakbedrijf rond Haren

Wilt u uw kantoorpand ook grondig laten reinigen? Heeft u een winkel die u schoon wilt laten maken op professionele wijze? Neem vrijblijvend contact op met de vakmensen van ons schoonmaakbedrijf bij Haren. Na een inventarisatie van uw wensen bieden we u een passende oplossing aan om uw ruiten, vloeren en gevels weer als nieuw te laten lijken! Zo heeft u hier de komende tijd veel plezier van. Ook voor een periodieke schoonmaak staan onze schoonmakers klaar.

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.