Schoonmaakbedrijf Groningen

Voor een kwaliteit schoonmaakbedrijf in Groningen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Kallenkoot is gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Het ervaren en specialistische team van dit schoonmaakbedrijf Groningen voert het schoonmaakwerk klantgericht en met grote zorgvuldigheid uit. Bovendien hecht het bedrijf veel waarde aan veiligheid en milieu waardoor er sprake is van een duurzame aanpak bij de schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf Groningen voor diverse schoonmaakwerkzaamheden

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf in Groningen bestaat sinds 1997 en het team van gediplomeerde schoonmakers voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

Voor alle verschillende schoonmaakwerkzaamheden beschikt het schoonmaakbedrijf in Groningen over hoogwaardig schoonmaakmateriaal en kwaliteit producten voor een efficiënte uitvoering van de schoonmaak. De gediplomeerde en ervaren schoonmakers gaan vakkundig te werk en weten voor iedere situatie de juiste aanpak. Zo is een optimaal schoonmaakresultaat gegarandeerd.

Schoonmaakbedrijf Groningen voor particulieren en bedrijven​

Als professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen voeren we schoonmaakwerkzaamheden uit voor zowel particulieren en bedrijven. Dankzij intensieve samenwerking met bouwbedrijven en schildersbedrijven zijn onze werkzaamheden geprofessionaliseerd en kunnen we met onze specialisaties zowel particulieren als bedrijven voorzien van uitstekend schoonmaakwerk. Door de specialistische opleidingen van de medewerkers van Kallenkoot, mogen we als één van de weinige schoonmaakbedrijven in Noord-Nederland gebruik maken van bepaalde werkmethoden, bijvoorbeeld gebruik van een Safe Sit voor hoogwerkzaamheden. Voor een kwaliteit schoonmaakbedrijf in Groningen gaat u Kallenkoot Schoonmaakbedrijf.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.