Schoonmaakbedrijf Groningen particulier

Schoonmaakbedrijf in Groningen als particulier inschakelen

Kost het u steeds meer moeite om uw woning schoon te houden? Zijn sommige schoonmaakklusjes niet meer uit te voeren door lichamelijke beperkingen? Een schoonmaakbedrijf in Groningen als particulier inschakelen kan in zo’n geval een goede optie zijn. De schoonmakers van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf helpen u graag bij het uitvoeren van de verschillende klussen. Denk aan het reinigen van uw ruiten, het grondig schoonmaken van de vloer, enzovoorts. Het houdt uw woning netjes en verzorgd! Daarbij gaat het een snelle slijtage aan de vloer tegen. De vloer slijt onder meer ten gevolge van vuil wat op de vloer blijft liggen.

Klussen voor schoonmaakbedrijf in Groningen bij particulier

Als ons schoonmaakbedrijf in Groningen bij een particulier aan de slag gaat, nemen onze schoonmakers verschillende klussen op zich. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden maken we gebruik van professionele hulpmiddelen. Het verzekert u van een fraai eindresultaat. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen, om een onnodig zware belasting van het milieu te voorkomen. Naast glasbewassing, behoren ook een gevel- en dakreiniging en specialistische schoonmaakklussen tot onze mogelijkheden. Voor welke klus kunt u de hulp van ons schoonmaakbedrijf in Groningen als particulier goed gebruiken?

Direct schoonmaakbedrijf in Groningen als particulier inhuren

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u ons schoonmaakbedrijf in Groningen als particulier in wilt schakelen. We kijken graag samen met u, op welke manier we u het beste van dienst kunnen zijn. Heeft u onze hulp eenmalig nodig, of wenst u periodiek hulp van ons schoonmaakbedrijf? Naast de hulp die Kallenkoot Schoonmaakbedrijf aan particulieren biedt, bieden we ook hulp aan zakelijke partijen.

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.