Schoonmaakbedrijf Friesland

Schoonmaakbedrijf Friesland

Hulp van professioneel schoonmaakbedrijf in Friesland

Bij verschillende soorten schoonmaakklussen kan de hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf in Friesland wenselijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de gevel, het wassen van ramen en het professioneel onderhouden van een vloer. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf staat voor u klaar, om u bij dergelijke schoonmaakwerkzaamheden de helpende hand te bieden. Wij maken zowel schoon bij bedrijven, als ook bij particulieren. Voor welke klussen in of rondom uw pand wenst u hulp van ons schoonmaakbedrijf? Als schoonmaakbedrijf zijn we inmiddels vele jaren actief. Deze ervaring zetten we dagelijks in om bedrijven en particulieren van een fris pand te voorzien.

Schoonmaakbedrijf in Friesland inschakelen

Ons schoonmaakbedrijf in Friesland beschikt over verschillende professionele hulpmiddelen, welke het reinigen van gevels, kantoormeubilair en vloeren relatief eenvoudig maken. Deze hulpmiddelen zijn veel krachtiger dan bijvoorbeeld de klassieke schoonmaakmiddelen die door particulieren gebruikt worden. Op deze manier bent u verzekerd van een fraai eindresultaat, wanneer u onze schoonmakers uw pand regelmatig schoon laat maken. Een fris kantoor is om verschillende redenen belangrijk. Het laat medewerkers met meer plezier naar hun werk komen, het laat direct een goede indruk achter op klanten die uw organisatie bezoeken, enzovoorts.

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Friesland

U kunt de schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf in Friesland eenmalig inschakelen voor een grondige reiniging van uw pand. Een alternatief is het periodiek laten reinigen van de ramen, gevel en bijvoorbeeld vloer. Neem eens contact met ons op, zodat we samen met u kunnen bekijken wat uw wensen zijn en hoe ons schoonmaakbedrijf hierop in kan spelen. Ook kunnen we u meer vertellen over onze werkwijze bij de verschillende schoonmaakklussen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de hart.