Schoonmaakbedrijf Assen

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in of nabij Assen? Dan bent u bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres! Wij zitten jaren in het vak en kunnen zo goed als alle schoonmaakklussen in en om het huis klaren. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf bedient zowel particulieren als bedrijven in Assen en omstreken.

Voor een compleet schoonmaakbedrijf in Assen

Om aan iedere klantvraag te kunnen voldoen, biedt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf een compleet aanbod van schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunt u alle schoonmaakklussen in en om het huis of pand laten uitvoeren door één bedrijf. U kunt onze ervaren schoonmaakspecialisten inschakelen voor:


Kallenkoot Schoonmaakbedrijf zit al jaren in het schoonmaakvak en heeft verstand van zaken. We zetten onze kennis en ervaring in om klanten optimaal te bedienen. We voeren onze klussen grondig en nauwkeurig uit, en kunnen u indien gewenst adviseren over onderhoud. We denken graag met u mee!

Kwaliteit en service bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Assen

Onze schoonmaakspecialisten zijn SVS-gediplomeerd en zij werken met de beste schoonmaakmiddelen en ondersteunende apparaten zoals de Safe Sit en verschillende soorten hoogwerkers. Alleen zo kunnen we u de beste kwaliteit bieden. Bij Kallentkoot Schoonmaakbedrijf is een duurzaam schoonmaakresultaat gegarandeerd.

Naast kwaliteit en service, spelen veiligheid en milieu een belangrijke rol bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Assen. Wij werken met milieuvriendelijke materialen en bieden onze medewerkers altijd een veilige manier van schoonmaken in iedere situatie.

Wilt u weten wat Kallenkoot Schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers!

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.