Schoonmaak trappenhuizen Roden

De schoonmaak van trappenhuizen in Roden kunt u overlaten aan de ervaren schoonmakers van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize, maar zijn actief door heel de regio. Wanneer u zoekt naar een ervaren partij voor de schoonmaak van trappenhuizen in Roden zijn wij u graag van dienst. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, waaronder ook de werkzaamheden die komen kijken bij het reinigen van trappenhuizen. De schoonmaak van trappenhuizen in Roden is zeer intensief. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten hoe wij deze grote klus aan moeten pakken.

Een professionele schoonmaak van trappenhuizen in Roden

Mensen maken over het algemeen het huis zelf schoon wanneer zij in een flatgebouw wonen. Het trappenhuis is een ander verhaal. De schoonmaak van de trappenhuizen in Roden wordt vaak achterwege gelaten. Dit is zonde, want ook het trappenhuis hoort bij het visitekaartje van het gebouw. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf verzorgt graag de schoonmaak van de trappenhuizen in Roden. Wij staan klaar voor iedere organisatie die deze klus wil uitbesteden aan een ervaren partij. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor de professionele schoonmaak van de trappenhuizen in Roden.

Neem contact op

Wilt u de schoonmaak van trappenhuizen in Roden uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf met een jarenlange ervaring in het reinigen van onder meer trappenhuizen en galerijen? Wij staan altijd voor u klaar. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.