Schoonmaak trappenhuizen Groningen

De schoonmaak van trappenhuizen in Groningen is geen klus van een half uurtje. Bij het schoonmaken van dergelijke ruimten komt veel kijken. Het kost vanzelfsprekend veel energie om te zorgen voor een goede schoonmaak van trappenhuizen in Groningen. Het is dan ook niet vreemd dat er vaak voor gekozen wordt om deze taak uit te besteden aan een ervaren onderneming. Wilt u de schoonmaak van uw trappenhuizen in Groningen aan een professioneel bedrijf uitbesteden? Dan bent u welkom bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf.

Uw partner voor de schoonmaak van trappenhuizen in Groningen

Zoekt u naar een ervaren partner voor de schoonmaak van uw trappenhuizen in Groningen? Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar. Wij werken met een team ervaren vakmensen die de werkzaamheden met passie uitvoeren. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de schoonmaak van trappenhuizen in Groningen. Wij bieden u een veel bredere dienstverlening, met onder meer gevel- en dakenreiniging, vloerenonderhoud, specialistisch reinigen, glasbewassing en kantooronderhoud. Tot slot behoort ook mutatiewerk tot de vele mogelijkheden van ons veelzijdige schoonmaakbedrijf. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en actief in heel de regio.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u de schoonmaak van de trappenhuizen in Groningen uitbesteden en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 050 – 360 48 26 of mailen naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u informeren en adviseren op basis van uw persoonlijke behoeften. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.