Schoonmaak trappenhuizen Assen

De schoonmaak trappenhuizen Assen is vaak een karwei dat erbij inschiet. In een appartementencomplex wordt het trappenhuis soms onvoldoende schoongemaakt zodat zich er zwerfvuil ophoopt en er soms zelfs stankoverlast ontstaat. Dit komt het woongenot van de bewoners natuurlijk niet ten goede. Daarom kunt u de schoonmaak van uw trappenhuizen uitbesteden aan Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij zorgen er dan voor dat de trappenhuizen van uw complex op reguliere basis worden schoongemaakt.

Laat de schoonmaak trappenhuizen Assen door een professional uitvoeren

Wij als professioneel schoonmaakbedrijf weten van aanpakken. Wij kunnen de schoonmaak trappenhuizen Assen efficiƫnt voor u regelen. Wij spreken met u een frequentie af en vervolgens heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt er vanuit gaan dat onze medewerkers op de afgesproken dagen uw trappenhuizen komen schoonmaken. Zwerfvuil wordt verwijderd en er wordt zo nodig gedweild. Na ons bezoek is het trappenhuis weer netjes schoon en is er geen reden meer voor ergernissen bij bezoekers of bewoners. Welke werkzaamheden worden verricht kan in het contract worden vastgelegd. Als er ramen in het trappenhuis zijn kunt u bijvoorbeeld met ons afspreken dat deze worden gezeemd bij ons bezoek.

Wilt u ook graag schone trappenhuizen in Assen?

U kunt de schoonmaak trappenhuizen Assen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw trappenhuizen er altijd prima uitzien. U kunt een offerte aanvragen voor de door u gewenste werkzaamheden via ons e-mailadres info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wilt u liever telefonisch contact dan zijn wij op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 050 – 360 48 26.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.