Schoonmaak openbare ruimte Groningen

Schoonmaak van openbare ruimte in Groningen uitbesteden

Bent u lid van de Vereniging van Eigenaren van uw appartementencomplex? Of beheert u een openbare ruimte binnen uw woonplaats of gemeente? In beide gevallen kan de hulp van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf goed van pas komen! Wij kunnen de schoonmaak van een openbare ruimte in Groningen van u overnemen, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Een grondige schoonmaak kan eens in de zoveel tijd noodzakelijk zijn, om de nette uitstraling van een openbare ruimte in Groningen te kunnen behouden! Welke schoonmaakwerkzaamheden zou u uit willen laten voeren?

Mogelijkheden bij schoonmaak van openbare ruime in Groningen

Onze schoonmakers kunnen verschillende schoonmaakklussen voor u uitvoeren in een openbare ruimte in Groningen. Bij een openbaar pand kunnen we bijvoorbeeld voor het schoonmaken van de ramen en gevels zorgen. Een grondige reiniging is noodzakelijk, om te voorkomen dat de ruiten grauw worden, de gevels bedekt worden met een groene of donkergroene aanslag, enzovoorts. Ook kunnen we uw vloeren in een openbare ruimte reinigen. Zeker wanneer de openbare ruimte intensief gebruikt wordt, kunnen er al snel sporen op de vloer achterblijven. Door deze op professionele wijze te laten reinigen, lijkt de vloer weer als nieuw.

Advies over schoonmaak van openbare ruimte in Groningen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf bij de schoonmaak van een openbare ruimte in Groningen of de omgeving hiervan? Neem vrijblijvend contact met ons op, om deze mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag met u mee, over een geschikte aanpak voor het schoonhouden van uw openbare ruimte. Zo behoudt de ruimte zijn nette en sfeervolle uitstraling voor de bezoekers hiervan!

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.