Schoonmaak kantoor Zuidhoorn

Professionele schoonmaak van uw kantoor in Zuidhorn

Wie doet bij u de schoonmaak van uw kantoor in Zuidhorn? Heeft u hier een personeelslid voor in dienst, of doet u dit momenteel zelf? Het kan u veel tijd besparen, wanneer u het schoonmaken van uw bedrijfspand uitbesteedt. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf helpt u graag bij het reinigen van uw ruiten, bij het onderhouden van de gevel en bijvoorbeeld bij het schoonmaken van uw vloeren. Zou u dit niet doen, dan kunnen de vloeren hun oorspronkelijke kleur verliezen, zullen geveldelen al snel vervuild raken met een groene aanslag, enzovoorts. Ook slijten vloeren en gevels eerder, wanneer deze ernstig vervuild zijn.

Aanpak bij schoonmaak kantoor in Zuidhorn

Bij de schoonmaak van een kantoor in Zuidhorn werken wij enkel met professionele apparatuur. Hierbij zoeken we voortdurend naar moderne oplossingen om het schoonmaakwerk makkelijker en efficiënter te laten verlopen. Het reinigen van een tapijt gebeurt bijvoorbeeld op zo’n manier, dat u hier direct weer overheen kunt lopen na een schoonmaakbeurt. Zo hoeft een vloer niet meerdere dagen te worden afgesloten. Wel zo prettig! Een schoon kantoor is essentieel, wanneer u een goede eerste indruk wilt maken op zakenpartners of sollicitanten. Daarbij kan een rommelig kantoor een negatieve invloed hebben op de productiviteit van medewerkers.

Direct schoonmaak in kantoor bij Zuidhorn plannen

Wilt u een schoonmaak van uw kantoor in Zuidhorn inplannen? Of bent u benieuwd naar de werkwijze van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf bij het schoonmaken van een kantoorruimte? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we naar de meest efficiënte oplossing om uw kantoor weer als nieuw te laten lijken! Dit kan eenmalig, maar ook op periodieke basis.

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.