Schoonmaak Groningen

Voor kwaliteit schoonmaak in Groningen kunt u terecht bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf heeft jarenlang ervaring in professioneel schoonmaken voor particulieren en bedrijven. Onze dienst richt zich op een efficiƫnte manier van schoonmaak voor het interieur en het exterieur van woningen en gebouwen. Met een team van ervaren en SVS-gediplomeerde schoonmakers worden de volgende schoonmaakwerkzaamheden op vakkundige wijze uitgevoerd:

Professionele schoonmaak Groningen door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf

Of het nu gaat om vloerenonderhoud, glasbewassing, gevel- en dakenreiniging of mutatiewerk: voor professionele schoonmaak gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Als schoonmaakbedrijf in Groningen kunnen onze vakmensen particulieren en bedrijven voorzien bij schoonmaak van het interieur en exterieur van woningen en gebouwen. Daarbij kunt u als klant rekenen op duidelijke service en heldere afspraken omtrent onze professionele schoonmaakdiensten. Met onze expertise en kennis over actuele ontwikkelingen omtrent veiligheid en milieu onderscheiden we ons van vele andere schoonmaakbedrijven

Schoonmaak Groningen met service en vakkundigheid

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf biedt een 24-uur service voor schoonmaak in Groningen. Wanneer er sprake is van waterschade, stormschade of brandschade, zijn we 24 uur per dag voor u bereikbaar voor vakkundige schoonmaak in Groningen. Naast de efficiƫnte aanpak in de diverse schoonmaakwerkzaamheden, voorzien onze ervaren en gediplomeerde schoonmakers u ook graag van onderhoudsadvies omtrent goed behoud van uw eigendommen. Voor een specialistisch en allround service omtrent schoonmaak in Groningen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.