Schoonmaak bedrijf Groningen

Ervaren en professioneel schoonmaak bedrijf in Groningen

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaak bedrijf in Groningen, die uw pand met precisie voor u reinigt? Kallenkoot Schoonmaakbedrijf staat voor u klaar! Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse schoonmaakklussen. Denk bijvoorbeeld aan het wassen van de ruiten in uw bedrijfspand. Zelfs wanneer deze ruiten niet met een reguliere ladder te bereiken zijn, bieden we u een prachtig eindresultaat! We beschikken over diverse hulpmiddelen die het wassen van de ruiten mogelijk maken. Het is slechts een voorbeeld van de diensten die ons schoonmaak bedrijf in Groningen u biedt.

Schoonmaak bedrijf in Groningen helpt u bij diverse klussen

Naast de hulp die we u bieden bij de glasbewassing, kunt u ook voor kantooronderhoud bij ons terecht. Een schone en frisse werkplek is immers de basis van iedere werkomgeving! Wij zorgen voor de dagelijkse reiniging van uw interieur, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Onder meer het periodiek reinigen van de vloer is hier een onderdeel van. Na verloop van tijd kan er een doffe waas op de vloer ontstaan. Met reguliere reinigingsmiddelen is het vaak niet mogelijk deze waas te doen laten verdwijnen. Ons schoonmaak bedrijf in Groningen beschikt over de hulpmiddelen om dit makkelijker te maken.

Hulp van ons schoonmaak bedrijf bij Groningen inschakelen

Wilt u uw schoonmaakklussen uitbesteden aan een ervaren partij? Kies voor de hulp van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Samen met u bekijken we welke klussen we voor u uit kunnen voeren om uw pand schoon en fris te houden. Naast de reeds beschreven klussen, kunnen we ook een gevel- en dakreiniging voor u uitvoeren, mutatiewerk op ons nemen en bijvoorbeeld onderhoud uitvoeren aan vloeren. Hoe kan ons schoonmaak bedrijf bij Groningen u helpen?

Neem contact op

Wanneer u behoefte heeft aan de dienstverlening van een ervaren VvE onderhoudsbedrijf in Assen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize en komen graag naar Assen om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de auto.