Reiniging openbare ruimte Assen

Wanneer u een openbaar gebouw beheert bent u uiteraard ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van dit gebouw. Denk bijvoorbeeld aan een flatgebouw of appartementencomplex. De bewoners zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van hun eigen flat of appartement, maar u zult als eigenaar de rest voor uw rekening moeten nemen. Voor de reiniging van de openbare ruimte in Assen kunt u terecht bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij kunnen eenmalig maar uiteraard ook op contractbasis schoonmaaktaken voor u uitvoeren.

Kies voor kwaliteit voor de reiniging van openbare ruimte in Assen

Bij de reiniging van de openbare ruimte in Assen moet rekening worden gehouden met een aantal aspecten. Allereerst wordt met u als opdrachtgever een frequentie voor de schoonmaak afgesproken. Dit kan variëren van eens per week tot iedere dag. Vervolgens worden de werkzaamheden die door onze medewerkers moeten worden uitgevoerd op papier gezet. Tot slot komen wij met u overeen hoeveel tijd hiermee gemoeid zal zijn en wat de kosten zijn. Wij zorgen bij ziekte van ons personeel indien enigszins mogelijk voor vervanging. U heeft in principe geen omkijken naar het werk omdat ons personeel zelfstandig kan werken.

Wilt u ook een schoon pand voor bewoners of bezoekers?

Natuurlijk wilt u een schoon pand voor bewoners of bezoekers van uw gebouw. Laat het schoonmaakwerk daarom over aan Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. U kunt een offerte aanvragen door ons te bellen op telefoonnummer 050- 360 48 26. U kunt ons ook per e-mail bereiken, ons adres is info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.