Ontruimingsbedrijf Groningen

Ontruimingsbedrijf in Groningen inschakelen voor een ontruiming

Wanneer een woning ontruimd moet worden, wilt u deze grondig laten schoonmaken alvorens een nieuwe bewoner in het pand trekt. Vaak heeft een vorige bewoner veel troep achtergelaten en verkeerd de woning na de ontruiming in een slechte staat. Een bewoner is immers niet voor niets uit de woning gezet! Om de woning weer als nieuw te laten lijken, kan de hulp van ons ontruimingsbedrijf in Groningen wenselijk zijn. Wij zorgen dat de ontruiming van uw woning soepel verloopt en dat deze nadien uitgebreid gereinigd wordt. U kunt hierbij denken aan het reinigen van de vloeren, het reinigen van ruiten, enzovoorts. Zo kan de woning al snel weer verhuurd worden!

Diensten van ons ontruimingsbedrijf in Groningen

Als ontruimingsbedrijf in Groningen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het schoonmaken van ontruimde woningen. Nadat de achtergelaten spullen in de woning zijn afgevoerd, kunnen we beginnen aan een grondige reiniging. Hierbij maken we niet alleen schoon, maar letten we bijvoorbeeld ook op brandschade of schade als gevolg van lekkages. Zeker bij waterschade is het belangrijk om voor een snelle oplossing te zorgen, om verdere schade aan bijvoorbeeld het houtwerk in een woning tegen te gaan.

24-uursservice van het ontruimingsbedrijf in Groningen

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf biedt haar klanten standaard een 24-uursservice aan. De 24-uursservice van ons ontruimingsbedrijf in Groningen is voornamelijk bedoeld voor het herstel van brand-, water- en stormschade aan de woning. Zoals reeds beschreven kan waterschade nare gevolgen hebben voor de staat van het pand. Datzelfde geldt logischerwijs voor brand- en stormschade.

Meer weten over de diensten van ons professionele ontruimingsbedrijf in Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vlag.