Onderhoud trappenhuizen Roden

Het onderhoud van trappenhuizen in Roden laat vaak te wensen over. De trappenhuizen worden onvoldoende schoongehouden door de bewoners en wanneer er sprake is van een woningbouwvereniging, dan wordt het onderhoud van de trappenhuizen in Roden vaak vergeten. Dit gebeurt erg vaak en het is eigenlijk ook wel begrijpelijk. Het trappenhuis hoort immers niet bij een woning. Toch is het wel belangrijk om regelmatig onderhoud aan de trappenhuizen in Roden te laten uitvoeren. Niet alleen moeten de trappenhuizen goed schoon zijn, maar deze moeten vanzelfsprekend ook veilig zijn.

Professioneel periodiek onderhoud aan trappenhuizen in Roden

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf verzorgt professioneel periodiek onderhoud aan trappenhuizen in Roden en omstreken. Wij kunnen de trappenhuizen goed reinigen en ervoor zorgen dat deze goed in orde zijn. Wanneer wij tijdens de werkzaamheden schades ontdekken, dan wordt hier direct melding van gemaakt. Door het onderhoud van de trappenhuizen in Roden aan ons uit te besteden weet u dan ook altijd zeker dat het goed geregeld is. Dit is fijn voor de woningbouwvereniging of VvE, maar natuurlijk ook voor de bewoners van het pand.

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf biedt een compleet aanbod van schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij denken we met de klant mee en zorgen we voor heldere afspraken. Daarnaast voorzien onze medewerkers u als klant graag van deskundig advies voor een optimaal behoud van uw eigendommen.

Neem contact met ons op

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u het onderhoud van de trappenhuizen in Roden wilt uitbesteden aan een ervaren partij. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of stuur een mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij gaan graag met u in gesprek om de beste oplossing te vinden voor het onderhouden van de trappenhuizen in Roden.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.