Onderhoud trappenhuizen Groningen

De trappenhuizen in flatgebouwen en appartementencomplexen worden na verloop van tijd vaak erg smerig. Bewoners zijn soms niet zo netjes en laten soms afval achter op de trappen. Maar ook door het simpelweg gebruiken van de trappen ontstaat vervuiling. U kunt natuurlijk in eigen beheer schoonmaken, maar u kunt het onderhoud trappenhuizen Groningen ook overlaten aan professionele schoonmakers. Dit biedt een aantal voordelen waar u als eigenaar of vereniging van eigenaren veel baat bij kunt hebben.

Zorg voor regelmatig onderhoud trappenhuizen Groningen

Wilt u dat uw trappenhuizen er schoon en representatief uitzien? Schakel dan de professionals van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf in voor het regulier onderhoud. Het trappenhuis en de entree zijn tenslotte het visitekaartje van het gebouw. Een schone omgeving draagt bij aan een beter wooncomfort. Dit maakt uw flatwoningen of appartementen aantrekkelijker voor huurders of kopers. Samen met u kunnen we een onderhoudsplan opstellen zodat bepaalde werkzaamheden op reguliere basis worden uitgevoerd. Uiteraard vindt er overleg plaats over mogelijke aanpassingen of uit te voeren extra werkzaamheden.

Vraag een offerte aan voor professioneel onderhoud

Wilt u dat uw trappenhuizen professioneel worden onderhouden? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Kallenkoot. Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud van de trappenhuizen, u kunt dit met een gerust hart aan ons uit handen geven. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050 – 360 48 26. U kunt ons uiteraard ook bereiken via e-mail, ons adres is info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de hart.