Onderhoud trappenhuizen Assen

Bij het reinigen en onderhouden van gebouwen wordt het trappenhuis nogal eens overgeslagen. Het gevolg hiervan is dat in veel flat- en appartementengebouwen en kantoren het trappenhuis een bron van ergernis is voor bewoners of medewerkers. Het onderhoud trappenhuizen Assen kunt u uitbesteden aan ons professioneel schoonmaakbedrijf. Wij zorgen er dan voor dat het trappenhuis van uw gebouw er altijd piekfijn uitziet. U hoeft zich niet meer te generen voor bezoekers of bewoners hoeven zich niet langer te ergeren aan de rommel.

Het onderhoud trappenhuizen Assen in goede handen

Wanneer u een contract afsluit met Kallenkoot schoonmaakbedrijf voor onderhoud trappenhuizen Assen verzekert u zichzelf van professionele schoonmaak en onderhoud van uw trappenhuizen. Wij zorgen niet alleen voor regelmatige schoonmaak, maar ook verder onderhoud zoals schilderwerk kunnen wij voor onze rekening nemen. Ook het verwijderen van graffiti behoort tot ons takenpakket en kunnen wij voor u doen indien dit nodig is. Zo zorgt u ervoor dat uw trappenhuis er altijd gastvrij uitziet voor medewerkers of bewoners en bezoekers. In een schoon trappenhuis voelen mensen zich ook veiliger, omdat hiermee het gevoel wordt gegeven dat er regelmatig iemand komt. Zeker in een pand waar ook een lift aanwezig is kan het trappenhuis soms een onveilig gevoel geven omdat veel mensen er geen gebruik van maken.

Vraag ons een offerte voor het onderhoud van uw trappenhuizen in Assen

Wilt u ook dat uw trappenhuizen in Assen en omgeving goed worden onderhouden? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 050 – 360 48 26. U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen waar wij dan zo snel mogelijk op zullen reageren. Ons adres is info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de hart.