Onderhoud trappenhuis Groningen

Voor het onderhoud van trappenhuizen in Groningen bent u van harte welkom bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse werkzaamheden, zoals onder meer specialistisch reinigen, kantooronderhoud, glasbewassing, mutatiewerk en vloeronderhoud. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u zoekt naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van trappenhuizen in Groningen. Zowel kleine als grote projecten worden door ons op vakkundige wijze aangepakt.

Periodiek onderhoud van de trappenhuizen in Groningen

In Groningen zijn natuurlijk heel wat trappenhuizen te vinden. Het is belangrijk, en voor de bewoners vooral ook heel prettig, dat er periodiek onderhoud aan de trappenhuizen in Groningen wordt uitgevoerd. Hierin staan wij graag voor u klaar met een zeer complete dienstverlening. Wij zorgen voor professioneel en vakkundig onderhoud van de trappenhuizen in Groningen, waardoor er altijd een uitstekend eindresultaat wordt bereikt. Uiteraard kunnen wij onze dienstverlening aanpassen op de behoeften.

Neem contact met ons op

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize. Wij werken in de ruime omgeving en kunnen u ook goed van dienst zijn wanneer u zoekt naar een ervaren bedrijf voor het voeren van onderhoud aan de trappenhuizen in Groningen. Wij kunnen u uiteraard meer vertellen over de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, ook wanneer u interesse heeft in één van onze andere diensten. Wilt u meer informatie, advies of een offerte? Neem dan contact met ons op. Bel naar 050 – 360 48 26 of stuur een mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.