Impregneren Zuidhorn

Wilt u uw gevel of dak wil laten impregneren in Zuidhorn? Laat u eens informeren door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in dak- en gevelreiniging en impregnatie. Wij maken ieder dak en iedere gevel weer schoon en goed beschermd door deze grondig te reinigen en impregneren!

Kallenkoot nabij Zuidhorn, uw specialist in impregneren

Een vieze gevel of een vies dak ziet er natuurlijk niet verzorgd uit. Daarnaast vormt het een broedplaats voor schimmels en mos, dat uw dak flink kan aantasten. Daarom is het verstandig uw dak regelmatig te laten reinigen. Om uw dak langdurig schoon en beschermt te houden raden we uw aan na reiniging uw dak te laten impregneren. Impregneermiddel maakt uw dak vochtwerend, waardoor schimmel geen kans meer heeft. Ook houdt het vorst tegen, wat net als schimmel funest kan zijn voor de conditie van uw dak of gevel.

U kunt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Zuidhorn inschakelen voor zowel reiniging als impregnatie. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw dak of gevel niet alleen weer schoon, maar ook sterk is!

Laat uw gevel en dak grondig reinigen en impregneren in Zuidhorn

Kiest u voor Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Zuidhorn, dan kiest u voor kwaliteit en deskundigheid. Als ervaren schoonmaakbedrijf hebben we vele daken en gevels gereinigd en geïmpregneerd. Wij werken dan ook met de beste middelen om iedere klus perfect te klaren. Zo zorgt ons impregneermiddel voor langdurige bescherming, terwijl uw dak of gevel blijft “ademen”. Zo komen tocht en vocht niet binnen, maar kan het wel naar buiten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.