Impregneren Leek

Bent u op zoek naar een specialist in Leek die uw dak of gevel op professionele wijze kan impregneren? Neem dan eens contact op met Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Als schoonmaakbedrijf hebben wij onder andere veel ervaring met het reinigen en impregneren van daken en gevels. U vindt ons schoonmaakbedrijf in Peize, vlakbij Leek.

Hét schoonmaakbedrijf in Leek gespecialiseerd in impregneren

Als u uw dak laat reinigen is het verstandig deze ook te laten impregneren. Impregnatie zorgt ervoor dat uw dak en/of gevel lang schoon en beschermd blijft. Een aangetast dak of gevel kan namelijk voor flink wat problemen zorgen. Zo kan schimmel, mos, alg, vuil en vorst de conditie van uw dak of gevel flink verminderen, met het gevolg dat tocht en vocht uw huis binnen komt.

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek voorkomt deze problemen met een grondige reiniging en professionele impregnatie. Ons impregneermiddel maakt het dak of de gevel vochtwerend en daarmee bestand tegen vorst en schimmel, maar bijvoorbeeld ook graffiti. Uw dak of gevel blijft echter wel ademen, zodat tocht en vocht wel naar buiten kunnen.

Voor het impregneren van uw gevel of dak in Leek

Als u Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek inschakelt voor gevel- en dakreiniging en impregnatie kunt u rekenen op kwaliteit. Onze mensen zijn zeer ervaren en weten precies u ze uw dak of gevel weer sterk en goed beschermd maken. Wilt u weten wat Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Leek voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het opvragen van een offerte.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de hart.