Impregneren Assen

Als u uw gevel of dak wil laten impregneren in Assen en omstreken bent u aan het juiste adres bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Impregnatie is erg belangrijk voor het houden van een schone gevel of een schoon dak, dus hier zijn wij als schoonmaakbedrijf in gespecialiseerd.

Kallenkoot nabij Assen is gespecialiseerd in impregneren

Door uw gevel of dak te impregneren houdt u deze schoon. Een schone gevel ziet er verzorgd uit, evenals een schoon dak. Dit is echter niet de belangrijkste reden om uw gevel of dak te laten impregneren. Impregneermiddel maakt het oppervlak vochtwerend, waardoor schimmel, mos, alg, maar ook vorst geen kans heeft. Dit zijn vaak veroorzakers van tocht en vocht in huis. Dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor de energierekening en uw gezondheid.

U kunt deze problemen voorkomen door de gevel of het dak na reiniging te laten impregneren. Voor zowel dakreiniging als impregnatie kunt u terecht bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Assen.

Laat uw gevel of dak impregneren door dé specialist uit Assen

Om de beste kwaliteit te kunnen bieden werkt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Assen met ervaren dak- en gevelreinigers. Zij maken uw dak of gevel grondig schoon en vrij van schimmels, en bewerken deze vervolgens met beschermend impregneermiddel. Ook het materiaal gebruik is bepalend voor de kwaliteit. Ons impregneermiddel is krachtig en zorgt voor langdurige bescherming. Tevens zorgt het ervoor dat het dak en/of de gevel wel blijft ademen zodat tocht en vocht van binnen naar buiten kan.

Wilt u uw dak of gevel in Assen ook laten impregneren door Kallenkoot Schoonmaakbedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers om meer informatie op te vragen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.