Impregneerbedrijf Groningen

Zoekt u een impregneerbedrijf in Groningen? Dan kunt u eens nader kennis maken met de dienstverlening van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Vanzelfsprekend hebben wij ons gespecialiseerd in het reinigen van de meest uiteenlopende zaken, waaronder ook gevels en daken, maar wij houden ons ook bezig met impregneren. Wanneer u een impregneerbedrijf in Groningen zoekt kunnen wij u dus ook uitstekend van dienst zijn. U kunt weer genieten van een mooi schoon dak en een prachtige gevel wanneer zij zijn langs geweest.

Uw ervaren impregneerbedrijf in Groningen

Het is zonde van uw woning wanneer mossen en schimmels zich verzamelen op uw dak. Ook wanneer uw gevel er onverzorgd uitziet gaat dit ten koste van de waarde van uw woning. De sfeer van de woning wordt aangetast en de kwaliteit neemt af. Door een impregneerbedrijf in Groningen in te schakelen kunt u dit eenvoudig verhelpen. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat schimmels en mossen geen kans meer hebben. Dit middel zorgt er namelijk voor dat het dak en de gevel vochtwerend worden. Dit levert meerdere voordelen op. Wanneer uw dak en / of de gevel er onverzorgd uitzien, dan is het zeker aan te raden om eens een afspraak te maken met ons impregneerbedrijf in Groningen.

Meer informatie

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is gevestigd aan de Havenstraat 2B in Peize. Wij zijn u graag van dienst wanneer u een impregneerbedrijf in Groningen zoekt. Wilt u meer informatie, wenst u advies of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 050 – 360 48 26 of mail naar info@kallenkootschoonmaakbedrijf.nl.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vrachtwagen.