Glazenwasserij Zuidhorn

Wilt u uw glazen laten wassen door een ervaren glazenwasserij nabij Zuidhorn? Dan bent u bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij zitten jaren in het vak en zijn verschillende particulieren en bedrijven van dienst geweest. Onze glazenwasserij gevestigd in Peize, slechts twintig minuten rijden van Zuidhorn.

Kallenkoot, dé glazenwasserij voor particulieren en bedrijven in Zuidhorn

Glazenwasserij Kallenkoot nabij Zuidhorn zorgt voor schone en heldere ruiten, die bijdragen aan een verzorgd uiterlijk. Vooral voor bedrijven is dit erg belangrijk. Wij werken dan ook zowel voor bedrijven als particulieren.

Onze glazenwassers worden ingezet voor verschillende klussen. De ene keer hebben we te maken met een standaard rijtjeswoning, de andere keer moeten we de hoogte in voor het wassen van de glazen van groot bedrijfspand. Om ieder klant van dienst te kunnen zijn, werken we met verschillende hulpmiddelen. Voor kleine klussen werken we vaak met ladders en tuckerpoles. Als we echter te maken hebben met grote panden zetten we hoogwerkers in of soms zelf de Safe Sit of een hangbruginstallatie. Die laatste twee zijn redelijk uitzonderlijk en worden alleen ingezet als we flink de hoogte in moeten.

Voor kwaliteit gaat u naar Glazenwasserij Kallenkoot in Zuidhorn

Naast juiste installaties en hulpmiddelen, beschikken we uiteraard over de juiste schoonmaakmiddelen. Schoonmaakmiddelen die geen strepen achterlaten en die de ruit optimaal helder en schoon maakt. Onze glazenwassers zijn SVS-gecertificeerd en hebben ontzettend veel ervaring. Dit alles zorgt ervoor dat glazenwasserij Kallenkoot nabij Zuidhorn zijn klanten de beste kwaliteit kan bieden. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.