Glazenwasserij Roden

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Roden is naast schoonmaakbedrijf een professionele glazenwasserij. Schone ruiten dragen bij aan een goede en vooral verzorgde uitstraling en wij zorgen dan ook al jaren voor schone ramen voor zowel particulieren als bedrijven.

Geen klus is te groot voor onze glazenwasserij in Roden

Om aan iedere klantvraag te kunnen voldoen werkt glazenwasserij Kallenkoot nabij Roden met verschillende materialen, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Zo beschikken we onder andere over ladders, hoogwerkers en andere installaties waarmee onze glazenwassers veilig tot de nodige hoogte komen.

  • Hoogwerker: Als we te maken hebben met een hoog gebouw, maken we vaak gebruik van hoogwerkers. Deze maken het mogelijk te werken tot een hoogte van 23 meter.
  • Tuckerpolesysteem: Een tuckerpole is te verlengen waardoor deze ramen ter hoogte van maximaal 12 meter kan wassen wassen.
  • Safe Sit: De Safe Sit is een systeem waarin glazenwassers kunnen zitten, vandaar de naam Safe Sit.
  • Hangbruginstallatie: Een hangbruginstallatie wordt vooral gebruikt bij extreem hoge gebouwen. De hangbruginstallatie hangt aan het desbetreffende gebouw.

Glazenwasserij Kallenkoot nabij Roden werkt dus met verschillende soorten installaties en kan elke klus klaren. Geen gebouw is te hoog voor ons!

Glazenwasserij Kallenkoot voor service en kwaliteit

De glazenwassers van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf nabij Roden zijn ervaren, vakkundig en SVS-gecertificeerd. U kunt bij onze glazenwasserij dan ook rekenen op kwaliteit. Ook service staat hoog in het vaandel bij ons. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact op. Onze medewerkers informeren u graag!

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.