Glazenwasserij Leek

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasserij in Leek? Ga eens langs bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Een belangrijk onderdeel van onze schoonmaakdiensten is glazen wassen. Wij beschikken dan ook over de beste schoonmaakmiddelen, hulpmiddelen en werken volgens de nieuwste technieken. Glazenwasserij nabij Leek is in te schakelen door particulieren, bedrijven en instellingen.

Onze glazenwasserij klaart uw klus in Leek

Schone, heldere ruiten dragen bij aan een verzorgde uitstraling. Dit is voor iedereen prettig, maar vooral voor bedrijven en instellingen erg belangrijk. Omdat geen woning of bedrijfspand hetzelfde is, beschikt glazenwasserij Kallenkoot nabij Leek over verschillende installaties en machines. Zo werken wij onder andere met ladders en tuckerpoles. Deze gebruiken we vaak voor de standaard klussen en dus het gemiddelde huis of bedrijfspand. Voor hoge ramen werken we met hoogwerkers en indien nodig kunnen we gebruik maken van een Safe Sit of een hangbruginstallatie. Deze laatste twee worden alleen gebruikt door onze glazenwasser als zij te maken met hoge gebouwen. Al deze installaties en hulpmiddelen maken het mogelijk elke klant te bedienen. Geen klus is dan ook te groot voor ons. Of beter gezegd, geen raam is te hoog voor ons!

Kies voor kwaliteit, kies voor glazenwasserij Kallenkoot in Leek

Schakelt u glazenwasserij Kallenkoot nabij Leek in voor een klus? Dan kunt u rekenen op kwaliteit. Zo zijn al onze glazenwassers vakkudig, ervaren en ieder SVS-gecertificeerd. Om ervoor te zorgen dat zij de beste kwaliteit blijven leveren, blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glazen wassen. Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.