Glazenwasserij Haren

Glazenwasserij Haren

Professionele glazenwasserij bij Haren

Het reinigen van de ruiten van uw bedrijfspand is geen eenvoudige klus. Niet alleen kost het veel tijd, ook is de kans op strepen op de ruit groot zonder de juiste hulpmiddelen. Of wat te denken van de buitenzijde van de beglazing? Hoe komt u bij de bovenste ramen van uw pand? Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is uw ervaren glazenwasserij bij Haren, voor een grondige reiniging van uw ruiten. We reinigen de ruiten zowel aan de binnen-, als de buitenzijde. Overigens kunt u niet alleen voor het reinigen van uw ramen op Kallenkoot Schoonmaakbedrijf rekenen. We bieden bijvoorbeeld ook ondersteuning bij een gevel- en dakreiniging, bij vloerenonderhoud en bij kantooronderhoud.

Glazenwasserij bij Haren met gediplomeerde glazenwassers

Wanneer u voor de hulp van onze glazenwasserij in Haren kiest, kiest u voor gediplomeerde glazenwassers. Het reinigen van ramen, zeker op grote hoogte, is geen alledaags werk. Een opleiding is benodigd om deze klus veilig, snel en vakkundig uit te kunnen voeren voor opdrachtgevers. De ervaring die onze gediplomeerde glazenwassers hebben, maakt dat de ruiten streeploos opdrogen. Schone ramen komen de uitstraling van uw bedrijfspand ten goede! U wilt direct een goede eerste indruk achterlaten op nieuw personeel en potentiƫle klanten.

Professionele hulpmiddelen van glazenwasserij bij Haren

Neem eens contact met ons op, zodat we samen met u kunnen beoordelen hoe uw ramen het beste gewassen kunnen worden. Onze glazenwasserij bij Haren heeft de beschikking over verschillende professionele hulpmiddelen. Denk hierbij niet alleen aan verschillende ladders voor de wat lagere ramen in uw bedrijfspand. Ook kunnen we gebruik maken van een hoogwerker en een tuckerpolesysteem. We vertellen u tijdens een eerste kennismaking graag meer over onze manier van werken en de hulpmiddelen die we hierbij gebruiken.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.