Glazenwasserij Assen

Voor een professionele glazenwasserij in Assen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Als schoonmaakbedrijf zijn wij gespecialiseerd in glazen wassen. Schone ramen dragen bij aan een verzorgde uitstraling. Dit natuurlijk voor bedrijven van groot belang. Wij zijn dan ook in te schakelen door zowel particulieren als bedrijven.

Voor een veelzijdige glazenwasserij in Assen

Als professioneel glazenwasserij beschikken wij over de juiste materialen om iedere klus tot een goed eind te brengen. Zo maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen en maken we gebruik van ladders, een hoogwerker, een tuckerpole of andere handige installatie. Dit is echter afhankelijk van uw woning of pand.

  • Hoogwerker: Onze hoogwerkers maken het onze glazenwassers mogelijk te werken tot een hoogte van 23 meter.
  • Tuckerpolesysteem: Door de tuckerpole te verlengen is het mogelijk tot 12 meter hoge ramen te wassen. Dit gebeurd met gedemineraliseerd water, voor een streepvrij en vlekkeloos resultaat.
  • Safe Sit: Zoals de naam al aangeeft kunnen onze glazenwassers veilig zitten in de Safe Sit tijden het glazen wassen. Dit wordt vooral gebruikt in uitzonderlijke situaties.
  • Hangbruginstallatie: Bij een hangbruginstallatie hangt de brug aan het desbetreffende gebouw. Deze installaties worden vaak gebruikt voor hoge gebouwen.

Optimale kwaliteit bij Glazenwasserij Kallenkoot in Assen

Om u de beste kwaliteit te kunnen bieden werken wij alleen met ervaren en vakkundige glazenwassers. Zo zijn onze glazenwassers ieder SVS-gecertificeerd. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glazen wassen en werken daarom met de nieuwste materialen en technieken. Wanneer u meer wilt weten over onze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de sleutel.