Glazenwasser Leek

Glazenwasser Leek

Glazenwasser in Leek inschakelen

Wilt u de buitenzijde van uw bedrijfspand grondig laten reinigen? Kies voor de hulp van onze glazenwasser in Leek. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf beschikt over de kennis, ervaring en professionele hulpmiddelen om de ruiten weer als nieuw te laten lijken. Niet alleen aan de buitenzijde; ook binnen uw pand kunnen we de ramen voor u wassen. Een schoon en fris bedrijfspand motiveert medewerkers het pand schoon te houden, voorkomt dat collega’s snel afgeleid zijn en laat u direct een goede eerste indruk achterlaten op uw klanten. Wanneer heeft u voor het laatst een glazenwasser in Leek laten komen?

Professionele glazenwasser in Leek

Zoals reeds genoemd, beschikt onze professionele glazenwasser in Leek over de benodigde hulpmiddelen om uw ramen te kunnen wassen. Als bedrijf heeft u de tijd en hulpmiddelen niet om deze klus zelf uit te voeren. Het risico is dat de ramen al snel erg vuil worden. Niet alleen slecht voor de uitstraling van uw organisatie, maar ook schadelijk voor het glas. Zand was langs de ruit schuurt kan voor kleine krasjes zorgen. Kallenkoot Schoonmaakbedrijf helpt u het graag te voorkomen. Wilt u de ramen eenmalig laten wassen, of kiest u voor een periodieke reiniging hiervan?

Aan de slag met onze glazenwasser bij Leek

Niet alleen biedt Kallenkoot Schoonmaakbedrijf u de hulp van een ervaren glazenwasser in Leek aan. We voorzien u ook graag van hulp bij verschillende andere schoonmaakklussen in en rondom uw bedrijfspand. Laat bijvoorbeeld ook de vloer in het pand regelmatig grondig reinigen. Of wat te denken van de gevel? U wilt voorkomen dat de ruiten straks helemaal schoon zijn, terwijl de gevel zelf nog erg vuil is. Neem eens contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.