Glazenwasser Groningen

De glazenwasser in Groningen voor uw huis of bedrijf vindt u bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. De vakmensen van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf zijn gespecialiseerd in glasbewassing en voorzien de klanten van zorgvuldige en deskundige schoonmaak van de ramen. De glazenwassers zijn SVS-gediplomeerd en hebben ruime ervaring op gebied van glasbewassing.

Glazenwasser Groningen met bijpassende materialen voor glasbewassing

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf maakt gebruik van diverse materialen voor deskundige schoonmaak van uw ramen. Bijpassend aan de benodigde schoonmaak van uw huis of bedrijf, wordt er onder andere gebruik gemaakt van ladders, een hoogwerker of tuckerpole.

  • Hoogwerker: met behulp van de hoogwerker kunnen we als glazenwasser in Groningen efficiĆ«nt werken tot 23 meter hoogte.
  • Tuckerpolesysteem: met het tuckerpolesysteem kunnen we tot 12 meter hoogte deskundig glazen wassen met gedemineraliseerd water. Iedere gewenste plek is bereikbaar en met deze osmose glasbewassing wordt er streep- en vlekloos gewerkt zonder gebruik van raamwissers.
  • Safe Sit: Als glazenwasser in Groningen zijn we ervaren in het werken met een Safe Sit, waardoor wij ramen kunnen wassen in uitzonderlijke situaties.
  • Hangbruginstallatie: Een hangbruginstallatie is een fraaie oplossing om op efficiĆ«nte, veilige en flexibele wijze de werkzaamheden voor glasbewassing uit te voeren.

Glazenwasser Groningen voor hoogwaardig schoonmaakresultaat

Met heldere en schone ramen krijgt uw woning of gebouw een nette uitstraling. Als glazenwasser Groningen maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig schoonmaakmateriaal en is een uitstekend schoonmaakresultaat gegarandeerd. Daarbij houdt ons bedrijf rekening met de actuele ontwikkelingen op gebied van milieu en arbeidsomstandigheden. Voor een kwaliteit glazenwasser in Groningen gaat u naar Kallenkoot Schoonmaakbedrijf.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.