Glasbewassing Paterswolde

TITEL

Specialist in glasbewassing rond Paterswolde

Zorg dat de ramen van uw bedrijfspand regelmatig schoongemaakt worden, om uw pand een frisse, hygiƫnische uitstraling te geven. Het reinigen van deze ramen is niet altijd even gemakkelijk; denk aan bedrijfspanden met meerdere verdiepingen. Het gebruik van een trap zal niet altijd uitkomst bieden. Kies voor een professionele oplossing, door uw glasbewassing rond Paterswolde over te laten aan Kallenkoot Schoonmaakbedrijf. Wij hebben de ervaring en hulpmiddelen om uw ramen op professionele, vakkundige wijze te kunnen schoonmaken. Wanneer heeft u de ramen van uw bedrijfspand voor het laatst laten wassen?

Professionele glasbewassing rond Paterswolde

Wanneer u voor de hulp van Kallenkoot Schoonmaakbedrijf kiest voor uw glasbewassing rond Paterswolde, verzekert u zichzelf van een streeploos resultaat. Onze glazenwassers zijn ervaren en gediplomeerd. Zij gebruiken moderne reinigingsmethoden en combineren deze met professionele schoonmaakmiddelen. Hierbij zo goed mogelijk rekening houdend met mens en milieu. We gaan een onnodige belasting van het milieu tegen. Bij een glasbewassing in Paterswolde kunnen we gebruik maken van een klassieke ladder, een hoogwerker en een tuckerpolesysteem. Het is afhankelijk van de situatie, welke van deze oplossingen het meest geschikt is.

Afspraak maken voor glasbewassing in Paterswolde

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een glasbewassing in Paterswolde? Bent u benieuwd wanneer we ruimte in de agenda hebben om uw ramen grondig te reinigen? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen zorgen we dat uw bedrijfspand fris, hygiƫnisch en schoon is. Dit doen we niet alleen door u een glasbewassing aan te bieden, maar ook door (indien gewenst) andere schoonmaakklussen op ons te nemen. We informeren u graag bij een eerste kennismaking.

Contactgegevens

Havenstraat 2b
9321 DA Peize
T 050 360 48 26
F 050 318 33 38

Neem contact op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.